Konyaspor Sivas'tan eli boş dönüyor!

Konyaspor Sivas'tan eli boş dönüyor!
 Muhabir
Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 34.haftasında deplasmanda EMS Yapı Sivasspor'a konuk oldu. Karşılaşmada pozisyon bulmakta zorlanan yeşil-beyazlılar haftayı hüsranla kapattı.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 34.haftasında deplasmanda EMS Yapı Sivasspor'a konuk oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı oldukça sıkıcı ve pozisyonsuz geçti. Iki takımda net bir gol pozisyonu bulamadı. Yüzde 60 irada topa sahip olan Konyaspor rakip yarı alanda boş alanlar bulmakta zorladı. İlk yarıda 3 köşe vuruşu kullanan yeşil-beyazlılar kenar ortalarından da beklediği poziyonları bulamadı.Ilk yarı 0-0 sona erdi.

Ikincin yarının başında ev sahibi gole yaklaştı. 49. dakikada Ziya'nın ortasında Manaj'ın kafa vuruşunu Slowik çıkarttı. Temsilcimiz 69 ve 70.dakikalarda üst üste gole yaklaştı. Guilherme'nin kullandığı kornerde Damjanovic'in kafa vuruşunu Nikolic çıkarttı. Aynı bölgeden bir korner daha kullanan Guilherme yine Damjanovic'i buldu. Sırp oyuncunun kafa vuruşu üstten auta gitti. Konyaspor'da Ndao, 75'te gole yaklaştı. Ceza sahası sağ çaprazdan vuruşunu yapan Ndao, kaleci Nikolic'i geçemedi. Sivasspor, 86'da Manaj ile golü buldu. Frikikte baraja takılan Arnavut futbolcu yeniden topu aldı ve uzaktan vuruşunda takımını 1-0 öne geçirdi. Sivasspor maçı 1-0 kazandı. Üst üste ikinci mağlubiyetini alan Konyaspor, gelecek hafta evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Ömerovic'ten 5 değişiklik

Konyaspor'da Teknik Direktör Fahrudin Ömerovic geçtiğimiz Alanyaspor maçına göre kadroda değişikliklere gitti. Cezalı olan Uğurcan ve Hadebe yerine Ahmet ve Damjanovic ile başlayan Bosnalı teknik adam orta sahada Oğulcan yerine Cicaldau'ya şans verdi. Kanatta Ethemi yerine Prip ile başlayan Ömerovic ileri uçta da Sambou yerine Cikalleshi ile maça başladı.

Sivasspor: Nikolic, Murat, Paoungouras, Appindangoye, Camara, Ziya (Dk. Caner) , Turgunbayev (Dk. 46 Menig), Charisis (Dk.75 Caktas), Ibrahim (DK. 75 Bartuğ, N'Jie (Dk.90 Alaaddin), Manaj

Konyaspor; Slowik, Ahmet, Adil, Damjanovic, Guilherme, Nzonzi, Soner (Dk.86 Muhammet), Cicaldau (Dk.60 Oğulcan) Prip (Dk.60 Ethemi), Ndao, Cikalleshi (Dk. 60 Sambou)